Het theater zette mevrouw Van den Berkmortel uit Son en Breugel in het zonnetje.
Het theater zette mevrouw Van den Berkmortel uit Son en Breugel in het zonnetje.

Recordverkoop Theater De Blauwe Kei zet door

Kunst en cultuur 490 keer gelezen

VEGHEL | Het aantal verkochte kaarten voor theaterseizoen 2019-2020 in Theater De Blauwe Kei is, drie weken na de start van de kaartverkoop, de grens van 25.000 gepasseerd. Twee weken geleden werd met 20.000 kaarten al een record gevestigd, met de stand van 25.000 kaarten zet de recordverkoop door.  Nooit eerder werden er in zo'n korte tijd zoveel kaarten verkocht. Waar vorig seizoen na drie weken de teller op 15.000 kaarten stond, is deze nu dus al de 25.000 voorbij.

Het recordaantal verkochte kaarten was voor het theater reden om mevrouw Van den Berkmortel uit Son en Breugel in het zonnetje te zetten, aangezien zij het 25.000ste kaartje kocht. Mevrouw Van den Berkmortel bestelde voor het nieuwe seizoen kaarten voor Bert Visscher. Als verrassing ontving mevrouw Van den Berkmortel van De Blauwe Kei twee theatervoorstellingen cadeau, als aanvulling op de reeds gemaakte bestelling. Ze ontving vrijkaarten voor Urbanus die, na drie jaar toeren langs zomerfestivals, de theaters weer induikt. Op 31 januari is hij te zien in De Blauwe Kei. Ook ontving ze kaarten voor de Blind Date op dinsdag 3 december. Bij die voorstelling ziet de bezoeker wanneer de gordijnen openen pas welke artiest of voorstelling die avond op het toneel staat. 

Kaarten
De verkoop gaat hard, maar er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor de meeste voorstellingen. Kaarten voor theaterseizoen 2019-2020 zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant