Danna is 'superblij' met haar award.
Danna is 'superblij' met haar award.

Danna van Daal wint prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografen

Algemeen 1.290 keer gelezen

VEGHEL | Danna van Daal (Look at me Fotografie) heeft een prestigieuze wedstrijd voor bruidsfotografen gewonnen. De Veghelse fotografe won de Bruidsfoto Award in categorie 'Ceremonie'.

De Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto's voor kunnen inzenden.
"De genomineerde foto's zijn gekozen door een vakjury, maar daarna was het publiek aan de beurt. Zij hebben uiteindelijk bepaald welke foto's er wonnen. Ik ben heel blij met deze award", laat Danna weten.

De facts van dit jaar:
190 deelnemende fotografen
1210 ingezonden foto's
70 genomineerden in 8 categorieën
7411 uitgebrachte stemmen

'Superblij'
Voor Danna ging er een droom in vervulling. Ze vervolgt: "Ik ben persoonlijk superblij met in eerste instantie de waardering van de vakjury, dus collega's en op de tweede plaats met de waardering van mijn doelgroep namelijk de bruidsparen.
De foto is genomen tijdens de ceremonie van een bruidspaar uit Oss. Er werd stilgestaan bij de overleden moeder van de bruidegom. Danna: "Ik zag de bruidegom emotioneel worden en ben van heel dichtbij gaan fotograferen. Zo'n moment duurt meestal maar een split-second, dat mag je niet missen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De winnende foto!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant