Afbeelding

ASV neemt alle activiteiten Autobedrijf Albert Hurkmans over

Zakelijk 2.355 keer gelezen

VEGHEL | ASV Autogroep neemt per 1 juni alle activiteiten van Autobedrijf Albert Hurkmans BV aan het Heuvelplein 1 in Veghel over.

Per 1 juni neemt de ASV Autogroep alle activiteiten van Autobedrijf Albert Hurkmans BV over. Het huidige bedrijf, met specialisme in Kia en Seat, wordt voortgezet onder een nieuwe naam; Autoplein Veghel BV. Een perfecte aanvulling op de gevestigde bedrijven binnen de groep, waaronder ASV Mercedes-Benz, AutoJorg, GoCarwash en ALV Autolease.

Visie
Cees Hendriks, directeur/eigenaar van ASV, is blij met de overname: "De overname past binnen de visie van ASV Autogroep om in de mobiliteitsketen een breed pallet aan zowel nieuwe auto's als occasions van alle merken te kunnen bieden. Ook op het gebied van onderhoud en reparatie is Autoplein Veghel een waardevolle toevoeging."
Voor bestaande klanten van Autobedrijf Albert Hurkmans BV verandert er weinig. De huidige medewerkers van het bedrijf blijven onder de nieuwe naam Autoplein Veghel het vertrouwde aanspreekpunt. Ook voor aanschaf, onderhoud en reparatie van diverse merken, met in het bijzonder KIA en Seat, blijft men onverminderd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant