Afbeelding

Hendrik Groen zoekt ouderen voor koor zonder podiumangst

Kunst en cultuur 792 keer gelezen

VEGHEL| De voorstelling van Hendrik Groen is op vrijdag 27 maart te zien in De Blauwe Kei. De producenten van deze voorstelling zijn op zoek naar een ouderenkoor van circa vijftien personen vanaf 65 jaar die tijdens de voorstelling mogen optreden met de cast van Hendrik Groen in Theater De Blauwe Kei in Veghel.

Hendrik Groen is de knuffelbejaarde van Nederland. De nieuwe belevenissen van Hendrik en zijn vrienden in het verzorgingshuis zijn bewerkt tot een komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Met zang, muziek, een cast met jonge acteurs (onder andere Beau Schneider) en een gastrol voor een ouderenkoor.

Dirigent
Het repertoire voor het koor wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Voorafgaande aan de voorstelling is er nog een laatste repetitie.

Interesse? Stuur een mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl of kijk voor meer informatie op: www.hendrikgroentheater.nl.

Kaarten
Geen interesse in optreden, maar wel in de voorstelling? Kaarten voor Hendrik Groen kosten 32 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant