Een impressie van de nieuwe Intratuin.
Een impressie van de nieuwe Intratuin.

Uitbreiding Intratuin vordert gestaag, Sportstudio Rob van Dijk mogelijk naar bovenverdieping

Algemeen 4.341 keer gelezen

VEGHEL | De uitbreiding van Intratuin Veghel van 2x900 M2, gestart in maart dit jaar, is inmiddels zover dat er ook aan de herinrichting van het tuincentrum kan worden begonnen. De totale inrichting krijgt een metamorfose om te komen tot de Intratuin 3.0. Sportstudio Rob van Dijk verhuist mogelijk naar de bovenverdieping

De dierenkliniek Aadal, nu nog gevestigd in winkelcentrum De Bunders, vestigt zich eind dit jaar in de nieuwbouw. De nieuwe praktijkruimte van de dierenkliniek wordt straks twee keer zo groot en op de meest moderne en hygiënische wijze gebouwd. Verder opent er een medio oktober een hondentrimsalon (ook voor de kat) in de nieuwe Intratuin.

Sportstudio Rob van Dijk
Sportstudio Rob van Dijk gaat zijn huidige locatie in de Dr. Abraham Kuyperlaan verlaten. De sportschool heeft belangstelling getoond om de bovenverdieping van de nieuwbouw te huren. De onderhandelingen hierover zijn gaande. 

Parkeren
Ten behoeve van het parkeren zijn er 65 parkeerplaatsen extra aangelegd. In totaal beschikt Intratuin Veghel nu over 355 parkeerplaatsen.
Zodra de gehele uitbreiding klaar is, worden vele vierkante meters dak vol gelegd met zonnepanelen. Zo wil Intratuin 3.0 m voorzien in haar eigen elektra behoefte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant