Afbeelding

PieterBrueghelHuis houdt zomerfestival

Algemeen 335 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis houdt op zondag 23 juni een zomerfestival. Tussen 13.30 uur en 17.30 uur is iedereen welkom voor een verrassende ontmoeting, een creatieve workshop of gewoon een gezellige kop koffie.

Bezoekers en vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis tonen diverse zelfgemaakte producten (die ook te koop zijn). Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan twee workshops: weven met natuurlijk materiaal (hout en wol) en encaustic painting – wasschilderen. Dat is een techniek waarbij pigmenten vermengd worden met onder andere hete bijenwas en hars.

Terras is open
Het terras en de tuin zijn open, net als de jeu de boulesbaan. Ook zijn er nog andere spelletjes te spelen en het Osse koor Octaaf verzorgt optredens. Kortom: er is voor ieder wat wils. De entree tot het zomerfestival is gratis. Voor de consumpties en de workshops vragen ze bij het PieterBrueghelHuis een kleine vergoeding.

Helpen en genieten
Het PieterBrueghelHuis is een inloophuis van burgers voor burgers in Meierijstad en is iedere maand een zondagmiddag open voor ontmoeting en gezelligheid. Iedereen die mensen wil ontmoeten of samen met bezoek van gezelligheid wil genieten. Iedereen is welkom.

Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Geen vervoer? Bel dan Hulpdienst Diakonie Veghel: (0413) 35 22 32.


De Sligro neemt De Kweker over

VEGHEL | Sligro Food Group N.V. deelt mede dat de transactie van de op 7 mei 2019 aangekondigde overname van de aandelen van Exploitatiemaatschappij Wheere B.V. door Sligro Food Group Nederland B.V. is afgerond. Onderdeel hiervan zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co B.V., bestaande uit Levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant