Afbeelding

Zomerpret en zomergevoel op de derde thema-koopzondag

Centrum 847 keer gelezen

VEGHEL | De ondernemers van Veghel Centrum houden op zondag 30 juni weer een thema-koopzondag. Met het thema Fun & Feelings speelt het centrum in op de zomer. 

Er is zondag van alles te doen. Zo is er muziek, dans, zijn er modeflitsen en een leuke bonnenactie waarbij je kassabonnetje een mooie prijs kan opleveren.

Zomermarkt
Blauw Geel 5 nodigt iedereen uit om langs te komen op hun eigen mini-festival in de Meijerijgaarde. Verder is er in het centrum een zomermarkt te vinden met zo'n 80 kramen. "Een koopzondag waar we met veel plezier aan gewerkt hebben en natuurlijk doet een groot deel van de winkeliers weer mee", aldus Esther Leijten, eventmanager van Centrummanagement Veghel. Voor meer info ga naar www.veghelcentrum.nl of check Facebook of Instagram.

Programma
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur zijn de winkels in Veghel Centrum geopend. Er zijn twee podia met muziek en dans in de Hoofdstraat en op het Molenwiekenplein. Op het podium op De Markt kun je de kunsten van DéDé Dance zien of genieten van de modeflits.Dansen met een Caribische showband kan bij de Vrije Markt. Op het Bolkenplein kun je je laten schminken en op de Molenwieken wordt een kleurwedstrijd georganiseerd. 

Voor de opbouw van al deze activiteiten gaan velen al om 05.30 uur aan de slag op zondagochtend. Dat kan zorgen voor enige overlast. 
De Hoofdstraat is zondag afgesloten voor verkeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant