Stichting Bombo haalt bijna 2500 euro op | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Stichting Bombo haalt bijna 2500 euro op

  •   keer gelezen

VEGHEL/ZIJTAART | 53 gasten genoten onlangs van een walking dinner met live cooking georganiseerd door Stichting Bombo. Met de opbrengst van 2.466,50 euro kan de uit Veghel afkomstige Maureen van der Zandt in Nepal weer veel kinderen helpen. Nadat zij enkele jaren geleden een reis maakte naar Nepal werd zij niet alleen geraakt door de cultuur en de schoonheid van het land maar ook door de worsteling die de kinderen elke dag door moeten maken om kind te kunnen zijn.

In de sfeervolle ambiance van Autosalon Doornhoek in Zijtaart werden de gasten door Maureen verwelkomt met een geel zijden sjaaltje. Een Nepalees gebruik dat goede wil, gunst en geluk symboliseert. De Veghelse Ton de Laat en de Dintherse Jan Verkuijlen zorgden er voor dat de gasten konden genieten van de Indiase gerechten. Gedurende de avond hebben zij nagenoeg alle gerechten live bereid. Na het toetje en een kop koffie keerden de gasten met een goed en voldaan gevoel weer huiswaarts. De organisatie kijkt met trots terug op het event en wil alle sponsors bedanken voor hun bijdrage.

Stichting Bombo
De stichting is opgezet om vanuit Nederland fondsen te werven om projecten op te zetten om de kinderen in de sloppen van Kathmandu betere toekomstperspectieven te bieden. De bijdrage van het sponsordiner wordt ingezet voor het Milijuli Foundation educatie programma.
Zie ook www.bomboforchildren.com.

Meer berichten