Afbeelding

Mensen van de Jarige Jop Box in het zonnetje gezet

Algemeen 1.442 keer gelezen

VEGHEL | Verschillende gezinnen die bekend zijn bij de Jarige Jop Box aten onlangs bij Brownies & downieS. De Jarige Jop Box is voor gezinnen die niet tot nauwelijks de mogelijkheid hebben om de verjaardag van hun kind te vieren.

Om de mensen van de Jarige Jop Box extra in het zonnetje te zetten zijn enkele enthousiaste mensen door Perry van der Wal van Stichting Ons-Welzijn bij elkaar gebracht. De initiatiefnemers van de Jarige Jop Box staan altijd voor hun mensen klaar, dus ook deze keer was de motivatie groot. Jeroen en Marjolein Vermeieren wilde graag aansluiten om iets extra's te doen. Maurits Hanssen wilde heel graag koken en de mensen een speciale dag bezorgen. Appie is chef-kok en wilde ook iets doen voor zijn medemens. Na het horen over de Jarige Jop Box werd hij enthousiast en heeft hij contact gelegd met de mensen van Brownies & downieS. Met succes. Jeroen en Marjolijn Vermeieren zijn Brownies & downieS enorm dankbaar. De gezinnen waren netjes op tijd en het eten was verrukkelijk. Iedereen was aan het genieten, de locatie was top en de kindjes waren na het eten heerlijk aan het spelen.
Deze gezinnen verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet en daarom kregen de kinderen nog iets extra's: een vakantiebox zoals ook andere Jarige Jop Boxen dit uitgeven. Hierin zitten allerlei leuke en lekkere dingentjes om de vakantie door te komen. "Naast de mogelijkheden door de Jarige Jop Box hopen wij dat de gezinnen stabieler door het leven kunnen gaan. Daarnaast hopen wij dat burgers maar ook bedrijven dit initiatief financieel of met producten willen ondersteunen", aldus Perry
Geïnteresseerd, neem dan contact op met Perry:. Perry.vanderwal@ons-welzijn.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant