Dorpskletsavond in Zijtaart | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Dorpskletsavond in Zijtaart

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Het voormalige klooster in Zijtaart werd op 11 oktober 2011 officieel in gebruik genomen als de nieuwe MFA voor het dorp. Na een interne verbouwing tot basisschool en dorpshuis en met een gedeeltelijke nieuwbouw ten behoeve van gymzaal en evenementenzaal was de multifunctionele accommodatie compleet. Zowel bestuur, dorp Zijtaart als de toenmalige gemeente Veghel waren en zijn nog steeds enorm trots op het prachtige resultaat.

Mede daardoor organiseert het bestuur jaarlijks rond de 'verjaardag' van het dorpshuis een ontspannende avond met cabaret of muziek. Dit jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag 19 oktober om 20.00 uur. Er wordt dan de zogenaamde Dorpsklets gepresenteerd door zes bekende tonpraters: René van Boxtel, Rien van Genugten, Jasper van Gerwen, Wichard de Benis, Freddy van den Elzen en Twan van Oers. De ludieke sketches worden afgewisseld met muziek van blaaskapel De Boemelaars.

Entreekaartjes zijn beschikbaar voor 15 euro en zijn te verkrijgen bij het Dorpshuis in Zijtaart en bij het UITpunt in Veghel. De kaartjes kunnen ook via de site (www.dorpshuiszijtaart.nl) besteld worden of telefonisch bij de beheerder (0413-366679). Het belooft een leuke afwisselende avond te worden in de gezellige entourage van het dorpshuis in Zijtaart.

Meer berichten