Afbeelding

Op een speelse manier kennis maken met het christelijk geloof

Algemeen 977 keer gelezen

VEGHEL | Binnenkort is het weer zover, dan wordt de kindervakantieweek Schatgraven in Veghel gehouden. Een plek waar kinderen op een speelse manier kennis maken met het christelijk geloof. Dit doen ze door middel van: zang, toneel, sport & spel, dans en creatieve workshops. Ieder jaar heeft Schatgraven een nieuw thema. Dit jaar is het thema: 'Bende op de boerderij'.

Schatgraven is voor kinderen die na de zomervakantie naar groep 3 tot en met 8 van de basisschool gaan. Elk jaar zijn er veel enthousiaste, jonge vrijwilligers die ervoor zorgen dat alle kinderen een onvergetelijke week hebben.

Hulp
Ben je 12 jaar of ouder? Dan kan je jezelf aanmelden als medewerker. "We kunnen je hulp goed gebruiken en bieden jou een geweldige week aan, plus gezellige avonden voor de medewerkers", aldus de organisatie.

Slotavond
Dit jaar is Schatgraven van 15 tot en met 18 juli. Voor kinderen is het programma van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Op donderdag blijven de kinderen eten en zijn geïnteresseerden 's avonds om 18.45 uur van harte welkom om te komen kijken wat de kinderen deze week hebben beleeft.

"We zorgen dan voor een gezellige slotavond. De kosten voor de hele week zijn 7 euro per kind. Voor meer info en het inschrijven mail naar: www.schatgraven.org", besluit de organisatie van de kindervakantieweek Schatgraven in Veghel.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant