DutchRoses heeft een breed repertoire van voornamelijk golden oldies.
DutchRoses heeft een breed repertoire van voornamelijk golden oldies.

Dutch Roses maakt van elk optreden een leuk feestje

Algemeen 870 keer gelezen

VEGHEL | De Udense formatie DutchRoses geeft op zondag 21 juli om 15.00 uur een optreden in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Deze band is inmiddels een graag geziene gast op de Veghelse Noordkade.

Hartstocht, flow, passie en fun, bepalen voor Dutch Roses het karakter van hun sound. Muziek maken is voor de vijf bandleden zoveel meer dan alleen een nummer goed spelen. DutchRoses brengen vaak verrassende nummers met vierstemmige zang. Dubbele gitaarsolo's ondersteund met 'n heerlijke bas en eigenzinnige drums.

Woonkamer
DutchRoses is lang geleden ontstaan uit de combosectie van bigband BB-Cool in Uden. In het verleden hebben Paul Kruger, Frans Geenen en Mari van den Bogaard al samengespeeld in de tweede line-up van de Paul Kruger band, in het begin van de jaren '80.

Alwin Geenen kwam in de band terecht omdat DutchRoses in zijn woonkamer repeteerde in de tijd dat hij nog gitaar studeerde. De naam DutchRoses was ineens aanwezig en kwam vrijwel zeker uit de koker van Frans Geenen.
Ze spelen pop, rock-'n-roll, blues, kortom muziekstijlen die de bandleden erg aanspreken.

Golden oldies
DutchRoses heeft een breed repertoire van voornamelijk golden oldies, waardoor ze in staat zijn om van elk optreden een feestje te maken.

De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is zoals altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant