Afbeelding

Ervaar het vakantiegevoel tijdens de Afzakkereisjes

Algemeen 672 keer gelezen

VEGHEL | Deze zomer komen er verschillende vakantiebestemmingen naar de Afzakkerij in Veghel. Met de Afzakkereisjes zomeravonden van juli tot en met augustus kun je iedere week een andere vakantiebestemming ontdekken in het café op de Noordkade. Ingevuld met bijpassende hapjes, drankjes en niet te vergeten live muziek. De Afzakkereisjes duren van 20.30 uur tot 01.00 uur. De entree is gratis.

Dit jaar niet op vakantie? Of kan je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? De Afzakkerij haalt tijdens de zomeravonden de vakantie naar het café met steeds weer andere bestemmingen.

Donderdag 25 juli – Italia
Zo gastvrij als de Italianen zijn word je deze avond ontvangen met een glaasje prosecco van het huis. De hapjeskaart wordt uitgebreid met traditionele Italiaanse hapjes met onder andere droge worst, caprese en prosciutto. Live muziek, limoncello, scroppino en diverse Italiaanse wijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Vrijdag 2 augustus – La France
Met een fikse korting van 3 euro per biertje kan je op deze avond de Tour de France zelf afleggen. Kom je op de fiets en proef je van alle afgeprijsde La Trappe biertjes dan is de kans groot dat de terugweg een stukje langer duurt. Natuurlijk hoeft dit niet met een lege maag, want op deze avond staan er verschillende Franse hapjes op de kaart met onder andere mini Croque monsieur en verschillende kazen met broden. Live muziek wordt verzorgt door de lokale band Les Gens.

Donderdag 8 augustus – Griekenland
De avond start met een Ouzo van het huis. Wil je de smaak van Ouzo liever wegspoelen? Dan zijn er speciaal voor deze avond voldoende Griekse bieren en wijnen op het menu. Houd je wel van Ouzo, bestel er gerust nog eentje. Vul de avond aan met wat tijdloze Griekse specialiteiten met onder andere olijven met feta, mini souvlaki en brood met Griekse dips. Als olijf op de tzatziki is er live muziek.

Donderdag 15 augustus – Miami
Shake it baby. Miami Beach is cocktail time. Stel je voor: aan het water, de beachclub beats die klinken en een heerlijke cocktail in je hand. En dat dan bij de Afzakkerij in Veghel. Kom deze avond exclusief genieten van cocktails en heerlijke summer beats van DJ E La Rock.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant