Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Keezen is een populair spel.
Keezen is een populair spel. (Foto: )

WIJnu organiseert eerste Veghels kampioenschap Keezen

  •   981 keer gelezen

VEGHEL | Seniorenvereniging Wijnu houdt op zondagmiddag 10 november het eerste Veghels kampioenschap Keezen. Alle Veghelaren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan dit inmiddels bekende bordspel.

Er wordt zoals gebruikelijk gespeeld met twee teams van twee personen die in vijf ronden zoveel mogelijk punten proberen te halen. Het team dat de meeste punten vergaart mag zich op het eind van de middag de eerste kampioen van Veghel noemen. Er zijn mooie prijzen te winnen, maar het gaat vooral om de eer. Noteer de datum van 10 november alvast in de agenda.
De kosten van deelname en de wijze waarop men zich kan inschrijven wordt later bekend gemaakt. Men ontvangt vooraf de spelregels en het reglement.

Kampioen
Zondagmiddag 10 november wordt er al vroeg gestart met de vijf wedstrijden, na elke wedstrijd volgt er een korte pauze om iets te drinken. Aan het eind van de middag weten we welk team de eerste Veghelse kampioen is.
Lid zijn van Wijnu hoeft niet, alleen mensen die woonachtig zijn in Veghel van boven de 16 jaar mogen meedoen. Later volgt er meer in deze krant.

Meer berichten