Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: ALL RIGHTS: MIKE ROELOFS, mike@mikeroelofs.eu +31630024813

Duistere theatervoorstellingen in De Blauwe Kei

  •   219 keer gelezen

VEGHEL | In het nieuwe seizoen presenteert De Blauwe Kei twee duistere theatervoorstellingen. In Dit Zijn De Namen wordt, in totale duisternis, het indrukwekkende verhaal van een groep vluchtelingen verteld. In Ghost Stories beleeft het publiek, al luisterend naar spookverhalen, huiveringwekkende momenten waarbij gegil en wegduiken geen uitzondering zijn.

Dit Zijn De Namen, te zien op 29 oktober, is gebaseerd op het internationaal bejubelde boek van Tommy Wieringa. Wanneer het publiek in de zaal zit, gaan alle lampen uit. In totale duisternis ervaart het publiek de helletocht van een groep vluchtelingen. Een intense theaterervaring met vertellingen van acteur Tom Jansen en muziek van onder andere Tsjaikovski en Pärt.

Spookverhalen
Ghost Stories staat op 17 januari in het Veghelse theater. Deze West End Hit vertelt het verhaal van Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie die een lezing geeft over spookverhalen. De pers noemt de theaterervaring 'Brilliantly scary' (Daily Express) en 'Brilliant and deeply unsettling' (The Daily Telegraph). Bang zijn was nog nooit zo leuk.

Kaarten
Kaarten voor Dit Zijn De Namen (19.50 euro) en Ghost Stories (32 euro) zijn te reserveren via www.blauwekei.nl.

Meer berichten