Vanaf 26 augustus gaan de trainingen weer van start.
Vanaf 26 augustus gaan de trainingen weer van start.
+ actiecode

Hoe 2PowerWalk je gezonder, fitter en vitaler maakt

Algemeen 770 keer gelezen

VEGHEL | Start2PowerWalk is een groot succes en krijgt een vervolg. 2Power, Elsbeth Slippens-Heuver, heeft als doel om zoveel mogelijk mensen vitaal te krijgen. In het afgelopen jaar is er een begin gemaakt met 2PowerWalk met als resultaat vele tevreden klanten die zich fitter en vitaler voelen.

Bij het Powerwalken staan bewegen, voeding, mind, aandacht voor jezelf en ontspanning centraal. Het is wandelend sporten wat voor veel mensen een uitkomst kan zijn. Het Powerwalken is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Met Start2PowerWalk is het voor iedereen mogelijk te werken aan een 'vitalere versie van jezelf'.

Start2PowerWalk
Wil je kennismaken met powerwalken dan kan dat met Start2PowerWalk waarbij je in vijf trainingen het powerwalken onder de knie krijgt. Start dinsdag 27 augustus 19.30 uur in het Julianapark in Veghel.

Stay2PowerWalk
Begin je met bewegen of ben je herstellende dan kun je meedoen aan de Stay2PowerWalk waarbij het tempo 3 tot 5 kilometer per uur is. Start maandag 26 augustus 10.00 uur vanaf het Pieter Brueghelhuis in Veghel.

Fast2PowerWalk
Ben jij iemand die in een tempo van zes kilometer per uur kan wandelen dan krijg je genoeg uitdaging bij Fast2PowerWalk. Start maandag 26 augustus 19.30 uur vanaf een wisselend startpunt in Veghel.

2PowerOutdoor
Het is belangrijk om je spieren krachtig te houden. Dat kan bij de buitentrainingen van 2Power. Start maandag 26 augustus 08.30 uur in de Vijverwijk in Veghel.

Wil je meedoen met de trainingen van 2Power? Meld je dan aan bij Elsbeth via www.2power.nl, info@2power.nl of via 0616082363. Speciaal voor lezers van de Stadskrant krijg je een cadeautje als je je voor 25 augustus aanmeldt. Gebruik code: StadskrantActie2019.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant