Bijna alle kinderen in de basisschoolleeftijd uit Eerde deden mee, 88 in totaal
Bijna alle kinderen in de basisschoolleeftijd uit Eerde deden mee, 88 in totaal

Volop avontuur tijdens de Kinder Vakantie Week Eerde

Algemeen 583 keer gelezen

EERDE | Eerde stond woensdag 12 tot en met vrijdag 14 augustus weer in het teken van de jaarlijkse Kinder Vakantie Week. Bijna alle kinderen in de basisschoolleeftijd uit Eerde deden mee, 88 in totaal.

Het thema van deze editie was Oertijd en dit was vorig jaar door de kinderen gekozen. Het veld en podium waren weer mooi aangekleed in thema en na de opening op woensdagochtend begonnen de drie dagen vol activiteiten. Een compleet programma was samengesteld voor de in totaal acht groepen kinderen. Er zijn door de bovenbouw zeepkisten gemaakt, door de onderbouw loopdozen, spellen in de bossen, vlotvaren voor de bovenbouw, een actieve zeskamp, een avondspel en overnachting voor de bovenbouw. Als spectaculaire afsluiting was vrijdagochtend de loopdozen- en zeepkistenrace waarvoor vele mensen naar het terrein aan de Bergweg waren gekomen om te zien wie de snelste en mooiste zeepkist of loopdoos had gemaakt.

Glitter en glamour
Bij de prijsuitreiking bleek dat de T-Rexen bij de onderbouw en de Do-Do's bij de bovenbouw de champagne mochten laten knallen, zij waren de winnaars van dit driedaagse evenement. Ondanks wat buien was het geweldig verlopen en hebben de kinderen op een spectaculaire manier de vakantie kunnen afsluiten. KVW Eerde bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die ook dit jaar weer drie prachtige dagen mogelijk hebben gemaakt. Het thema voor volgend jaar hebben de kinderen al gekozen: Glitter en glamour in Hollywood. 

Om ook volgend jaar weer dit evenement neer te kunnen zetten is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die de organisatie willen komen versterken. Zie www.kvw-eerde.nl voor meer info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant