Basisschool Maria ter Heide. (foto: archief)
Basisschool Maria ter Heide. (foto: archief)

Basisschool Maria ter Heide en basisschool Maria zijn 'gezond'

Algemeen 595 keer gelezen

ERP/MARIAHEIDE | Basisschool Maria in Erp en basisschool Maria ter Heide in Mariaheide hebben het themacertificaat Voeding van de Gezonde School behaald.

Direct aan de start van het nieuwe schooljaar afgelopen maandag heeft wethouder Coby van der Pas het themacertificaat Voeding uitgereikt aan Basisschool Maria in Erp. Op hetzelfde moment ontving basisschool Maria ter Heide in Mariaheide ook het themacertificaat Voeding uit handen van wethouder Rik Compagne. Aansluitend aan deze uitreiking is het nieuwe watertappunt in Mariaheide feestelijk geopend.

Gezonde School
Basisschool Maria en basisschool Maria ter Heide vormen al vijf jaar een scholencluster. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag een school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Lokale ondersteuning wordt geboden door GGD Hart voor Brabant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant