Tijdens de bijeenkomst konden de ondernemers in een roeiboot stappen voor een tochtje over het water.
Tijdens de bijeenkomst konden de ondernemers in een roeiboot stappen voor een tochtje over het water. Foto: Cindy Langenhuijsen

Startende ondernemers Meierijstad gezamenlijk de boot in

Zakelijk 1.522 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Zo'n 75 startende en ervaren ondernemers uit heel Meierijstad verzamelden zich woensdag bij De Helden van Kien in Streekpark Kienhoef in Sint-Oedenrode. Deze prachtige locatie vormde het decor voor de kick-off van een serie nieuwe bijeenkomsten en activiteiten na de zomervakantie voor dit startersnetwerk, een initiatief van lokale bedrijfsleven, de Rabobank en de gemeente Meierijstad. Doelstelling is beginnende ondernemers te helpen bij een succesvolle start. Tijdens deze themabijeenkomst over netwerken was er een interactieve presentatie over de waarde van netwerken, stapten starters, bestuurders en ondernemers samen in een roeiboot voor een tochtje over de roeivijver en schoven alle gasten aan voor een smakelijke barbecue.

Bedrijfsadviseur en directeur van Andersom in Sint-Oedenrode Arthur Frieser vertelde de aanwezigen op interactieve wijze over het belang van netwerken. Passie en betrokkenheid zijn voor hem belangrijke drijfveren, want met oprechte aandacht voor elkaar en passie komen mensen volgens Arthur pas echt in beweging. Vervolgens ging het gezelschap onder leiding van een kapitein (onder andere burgemeester Kees van Rooij en bestuursleden van ondernemersverenigingen) en drie starters samen het water op. Zowel in de bootjes als ook in groepjes op de kade ontstond al spoedig de gewenste diepgang in de kennismakingsgesprekken, met in een aantal gevallen zelfs serieuze vervolgafspraken. Zelfs aan het einde bijeenkomst was het grootste gedeelte van de gasten nog volop in gesprek met elkaar. Kortom weer een geslaagde en succesvolle bijeenkomt van het dit jaar opgerichte startersnetwerk, waarin bovendien nog zeker ruimte is voor nieuwe starters.
 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant