Artist impression van Kloosterkwartier.
Artist impression van Kloosterkwartier.

Verkoopavond op bouwlocatie Kloosterkwartier in Veghel

Zakelijk 1.039 keer gelezen

VEGHEL | Voor de bouwvak is een hele kale vlakte ontstaan op het terrein van het voormalig Ziekenhuis Bernhoven. Op deze plek wordt de nieuwe woonwijk Kloosterkwartier gerealiseerd. Nu de bouwvak voorbij is, zijn de werklui van aannemer Lithos bouw & ontwikkeling weer vol aan de gang en de vaart zit er goed in. Volgens Jan van de Kamp, projectleider van Lithos, loopt alles volgens planning en worden de eerste grondgebonden woningen rond de zomer van 2020 opgeleverd.

Alle rijwoningen en appartementen in Kloosterkwartier zijn verkocht. Er zijn nog slechts enkele vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen te koop. Nu het terrein steeds beter begaanbaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de bouwlocatie. Coen Hendriks van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed zegt: "We kunnen nu goed laten zien waar in het plan deze woningen gerealiseerd worden." Samen met hem of met de makelaars kunnen geïnteresseerden ter plaatse bekijken of er een favoriete plek vrij is waar ze graag willen wonen. Voor een aantal mensen werkt het beter om de locatie in werkelijkheid te zien dan vanaf tekening. Voor hen wordt op deze manier meteen duidelijk; hoe ligt mijn achtertuin op de zon, wat wordt mijn uitzicht, wat is de afstand met de buren en kunnen de juiste keuzes gemaakt worden. Daarnaast is namens Lithos bouw & ontwikkeling vertegenwoordiging aanwezig om concrete vragen over de bouw en eventuele woonwensen te kunnen beantwoorden. Zelfs nu alle bouwmaterialen zijn ingekocht en de planning helemaal klaar is, proberen zij nog steeds zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de kopers. Lithos denkt hierin zelfs heel erg graag mee. Niet voor niets behoort Lithos al drie jaar op een rij tot de top van beste bouwers in Nederland.

Kijkje nemen
Het verkoopteam van Kloosterkwartier heet iedereen van harte welkom op dinsdag 3 september van 18.30 tot en met 20.00 uur om een kijkje te nemen op de bouwlocatie aan de Burgemeester de Kuijperlaan in Veghel.


Kijk voor meer informatie op www.kloosterkwartierveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant