Juke Joints.
Juke Joints.

Juke Joints brengt flinke dosis bluesrock in De Afzakkerij op zondag 1 september

Kunst en cultuur 317 keer gelezen

VEGHEL | Liefhebbers van bluesrock komen op zondag 1 september om 15.00 uur wederom aan hun trekken in De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel bij een optreden van Juke Joints. Deze bluesrockers en winnaars van de 2012 en 2016 Dutch Blues Foundation Award for 'Best Dutch Blues Band' zetten nu al inmiddels 35 jaar de internationale podia in vuur en vlam.

De Zeeuwen hebben zich ontwikkeld van recht-toe-recht-aan rockers tot een club gestaalde veteranen die alle schakeringen van de blues in hun achterzak hebben. En, voor de Juke Joints is het feest nog lang niet afgelopen.

Juke Joints
Juke Joints, bestaat uit Peter Kempe zang; drums en mandoline, Michel Staat; gitaar, Sonny Boy van der Broek; mondharmonica, accordeon en zang en Derk Korpershoek; bass en zang. De afgelopen decennia stonden ze op festivals en club podia in een groots aantal Europese landen, maar ook in Curaçao, Amerika en uiteraard op een zeer groot aantal festivals in Nederland en België. De band stond onder meer op North Sea Jazz, Blues Night Oosterpoort Groningen, Ribs & Blues Raalte en Bluesrock Tegelen. Daarnaast deelden ze het affiche met Kim Wilson, Buddy Guy, Alvin Lee, Van Morrisson, Walter Trout, BB King, George Thorogood, Ten Years After, Jan Akkerman, Johnny Winter en Joe Bonamassa. Op zondag 1 september staan ze in Veghel op de Noordkade. De toegang voor het optreden is gratis, een vrije gift is welkom.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant