Afbeelding

Sjors Sportief van start, inschrijven is mogelijk

Sport 581 keer gelezen

VEGHEL | Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Meierijstad ontvangen binnenkort weer het Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan veel mogelijkheden waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere sporten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en bewegen in de gemeente. Afgelopen schooljaar schreven zich maar liefst ruim 2300 kinderen in.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een sportactiviteit. Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich inschrijven vanaf woensdag 11 september voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Kinderen uit de gemeente Meierijstad kunnen kennismaken met meer dan 80 sport- en beweegactiviteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ze mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan vervolgens het hele schooljaar door.

Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met info@sjorssportief.nl. Voor meer informatie kijk op: www.sjorssportief.nl. Of mail naar: info@sjorssportief.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant