Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Inschrijving Veghelse Kampioenschappen Keezen geopend

  •   572 keer gelezen

VEGHEL | De eerste Veghelse Kampioenschappen Keezen zijn op zondagmiddag 10 november in het Wijnu-gebouw in Veghel. Vanaf 15 september kan men inschrijven via twee mogelijkheden. Via de website van www.wijnuveghel.nl is een inschrijfformulier beschikbaar. De tweede mogelijkheid is om een inschrijfformulier in te vullen in het Wijnugebouw aan de Wilgenstraat 15. Ingevulde formulieren kunnen worden gedeponeerd in de brievenbus 'Administratie'.

Er kunnen maximaal 60 teams deelnemen. De datum en tijd van aanmelding bepalen het volgnummer van het team. De uiterlijke inschrijfdatum is zondag 13 oktober. Het inschrijfgeld per team bedraagt 10 euro en wordt via een automatische incasso verrekend.
De zaal gaat om 12.00 uur open. Ieder team dient zich uiterlijk om 13.00 uur aangemeld te hebben bij de wedstrijd tafel. Voor, tijdens en na het spelen kunnen consumpties gebruikt worden. Afrekenen is alleen mogelijk met groene Wijnu munten die vooraf gekocht kunnen worden.
Er worden vijf ronden van 40 minuten gespeeld. Er zijn prijzen voor de beste drie teams. Rond de klok van 18.00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt. Dan weten we wie de eerste Veghelse Kampioen Keezen is geworden. Iedere deelnemer moet woonachtig zijn in Veghel en is 16 jaar of ouder.

Meer berichten