Expositie Mijn Oog is te zien in Galerie 27

Kunst en cultuur 301 keer gelezen

VEGHEL | De expositie Mijn Oog is tot en met 25 september te bezichtigen in Galerie 27 aan de Hoofdstraat in Veghel. Mijn Oog is de naam die is gekozen voor exposities met werk van de uit Zijtaart afkomstige kunstenares Paula van de Ven. Haar passie is het weergeven van het karakter van het beeld, sfeer en emotie zijn daarbij voor haar bepalende factoren.

Het werk van Paula is veelzijdig en wordt gekenmerkt door non-conformisme. Galeriehoudster Karin ten Have: "Mijn Oog is een waardige opvolger van de expositie Welt-Art van Tony Welte en het werk van de kunstenaars Elly Callaars en Gert-Jan van de Kamp, allen uit Veghel. Het werk van Paula past, met haar eigenheid en expressie van kleuren en emoties, erg goed bij de sfeer van de galerie. Ik werk graag met authentieke lokale kunstenaars en wil zo met de galeriewinkel de verbinding aangaan met mensen met een passie voor kunst en schoonheid."
Voor de expositie of voor een bezoekje aan de galeriewinkel is men welkom bij Galerie 27 van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur aan de Hoofdstraat 27 in Veghel. Voor meer info, neem contact op met galeriehoudster Karin ten Have: 06-50891078.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant