Afbeelding

Muziekvereniging Frisselstein actief tijdens Market Garden

Algemeen 639 keer gelezen

VEGHEL | Met meerdere optredens in de afgelopen week heeft Muziekvereniging Frisselstein een mooie bijdrage geleverd aan de Market Garden activiteiten in de Gemeente Meierijstad.

Ter gelegenheid van de feestelijke gebeurtenis op zaterdag 14 september, er werd gevierd dat de gemeente Meierijstad 75 jaar bevrijd is, waren er verschillende activiteiten. Zo ook een lunch met een aantal veteranen die ons 75 jaar geleden hebben bevrijd. Aan het koperkwintet was gevraagd of ze de lunch muzikaal op konden luisteren. Ze speelden nummers als Penny Lane, What a Feeling en Barcelona terwijl de veteranen (sommigen zelfs dansend) rustig de zaal binnen liepen. Het kwintet sloot af met nog wat achtergrondmuziek zoals Yesterday, When the going gets tough en het (toepasselijke) September.

TOF
Daarna was TOF aan de beurt om samen met de musicalgroep van Phoenix Cultuur en de Star Sisters voor het nodige entertainment te zorgen. Een heerlijk zonnetje en het enthousiasme van de muzikanten zorgden voor een feestelijke sfeer bij het publiek op het Stadhuisplein.
Op woensdag heeft TOF op speciaal verzoek een optreden verzorgd in de Watersteeg. Om de mensen die niet in de gelegenheid waren om de Market Garden activiteiten elders te bezoeken toch een feestelijke activiteit te bieden werd een gezellige avond georganiseerd. TOF heeft daar een mooie bijdrage aan geleverd en dat werd zeer gewaardeerd door bewoners en vrijwilligers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant