De trotse familie Rijkers samen met de burgemeester
De trotse familie Rijkers samen met de burgemeester Foto: Ad van de Graaf

Rijkers Naaimachines bestaat honderd jaar en wordt verrast met Predicaat Hofleverancier

Algemeen 1.350 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de receptie van het 100-jarig bestaan van Rijkers Naaimachines zijn Leo en Desirée Rijkers verrast met het Predicaat Hofleverancier. Rijkers Naaimachines in Veghel is inmiddels bijna 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van naaimachines.

In 1919 startte Marinus Rijkers samen met zijn echtgenote Maria een winkel in fietsen (reparaties) en wasmachines in de Kalverstraat in Veghel. In 1922 kwam daar de verkoop van naaimachines bij. Tonnie en Mia waren de tweede generatie Rijkers die de winkel overnamen en sinds 1995 runnen Leo en Desirée Rijkers samen met hun medewerkers het familiebedrijf.

Passie
Rijkers Naaimachines is inmiddels bijna 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van naaimachines. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Bij Rijkers is de klant koning, het bedrijf kenmerkt zich door deskundigheid, passie en enthousiasme en dat tezamen met uitstekende service en klantgerichtheid maakt dat het bedrijf vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt.

Koninklijk Wapen
De Koning kan het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn evenals de onderneming zelf. Ook moet de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf duidelijk zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant