Afbeelding
Foto: Photographer M. Smedts

Infodagen bij Kunstgebit Zorgcentrum

Zakelijk 1.401 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | De infodagen bij Kunstgebit Zorgcentrum komen er weer aan. Op zaterdag 5 oktober in Veghel en op zaterdag 12 oktober in Uden kan men terecht voor presentaties en demonstraties welke gegeven worden door specialisten. Ook is er gelegenheid voor een persoonlijk adviesgesprek met de behandelaar. 

Kunstgebit Zorgcentrum is een bedrijf waar familie en collega's samenwerken om het beste resultaat te leveren. Sinds 2009 zijn ze gevestigd in Veghel en vanaf 2012 in Uden. Het moederbedrijf is sinds 2006 gevestigd in Horst aan de Maas. De reden voor uitbreiding? Er was destijds veel vraag naar een tandprothetische praktijk. 
Kunstgebit Zorgcentrum is gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses, implantaten en alle andere uitneembare tandprothetische voorzieningen. Ze bieden volledige zorg onder een dak door de beste specialisten.
Ook voor controle van de huidige gebitsprothese, aanpassingen, reparaties en vrijblijvend advies kan men bij Kunstgebit Zorgcentrum terecht. Dit alles-onder-één-dak concept is de basis van het succes van de praktijken. De prijs hoeft geen drempel te zijn. "De gebitsprothese wordt grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Bovendien heeft Kunstgebit Zorgcentrum contracten met vrijwel alle verzekeraars in Nederland. De nota-afhandeling vindt, zover als mogelijk is, direct plaats met de zorgverzekeraar."

Meer informatie over Kunstgebit Zorgcentrum? Kom vrijblijvend langs op een van de infodagen. Deze vinden plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur op zaterdag 5 oktober op Spoorlaan 21 in Veghel en op zaterdag 12 oktober op Losplaats 10a in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant