Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Pizzicato trad op in De Efteling.
Pizzicato trad op in De Efteling.

Gitaarclub Pizzicato viert jubileum

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Bij de start van 2019 werd er door Gitaarclub Pizzicato uit Zijtaart een programma opgesteld met allerlei gezellige en bijzondere optredens. Optredens in de Kersouwe, in de kerk in Zijtaart bij de presentatieviering van de Vormelingen, de Efteling en als afsluiter op 26 oktober in Berlicum tijdens Live On Stage. Voor Pizzicato is 2019 een jubileumjaar waarin het vijftienjarig bestaan gevierd wordt.

De Zijtaartse gitaarclub heeft een zangworkshop en een drumworkshop gehad waardoor ze als club nog meer eenheid hebben gecreëerd. De gitaarclub heeft momenteel 27 leden in de leeftijd van 15 tot 70 jaar en repeteren op donderdagavond in het Dorpshuis van Zijtaart. Onder leiding van Dayenne Barten worden er steeds weer mooie liedjes ingestudeerd en zijn de vijftien jaar voorbijgevlogen. Vele trouwe leden zijn al van de start van de gitaarclub lid.
De Efteling was afgelopen zaterdag een hoogtepunt waarbij de twee optredens in het park zeer gewaardeerd werden door de parkbezoekers.

Proeflessen
In januari 2020 wordt er een nieuwe beginnersgroep gevormd, vanaf 14 jaar kunnen enthousiastelingen die altijd al gitaar hebben willen leren spelen zich aanmelden om deel te nemen aan de proeflessen die in de oneven weken plaats gaan vinden in het Dorpshuis in Zijtaart. Mail naar: pizzicato@live.nl, bij voldoende animo zal er gestart worden.

Meer berichten