Afbeelding
Foto: Alex Schroder r

Breeknacht wegens succes met twee extra voorstellingen

Kunst en cultuur 411 keer gelezen

VEGHEL | De indringende, waargebeurde voorstelling Breeknacht is op donderdag 3 oktober te zien in theater De Blauwe Kei. Nanna Tieman en Romijn Conen, man en vrouw, staan drie dagen op rij met hun intieme voorstelling in de NPF-toren op de Noordkade. De voorstellingen van vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober zijn uitverkocht. Voor de voorstelling van donderdag 3 oktober om 19.00 uur zijn nog voldoende kaarten.

Romijn Conen is onder meer bekend van de Amstel-reclames, de films Liever Verliefd en Zusje en de tv-serie Flikken Maastricht. Schrijver, regisseur en actrice Nanna Tieman is zijn vrouw. Het getrouwde stel heeft samen een succesvol theatergezelschap. Maar in september 2015 krijgt Romijn vanuit het niets een herseninfarct. Van de ene op de andere seconde staat het leven van Nanna en Romijn compleet op zijn kop. Breeknacht gaat over het leven voor en het leven na deze afschuwelijke zwarte septembernacht. Vanwege de intieme setting zijn voor deze voorstelling maximaal 45 kaarten beschikbaar.
Theaterbedrijf Nanna Tieman maakte eerder de voorstellingen Honger, Drift en Vader. Dit seizoen reizen Nanna en Romijn weer voor het eerst sinds het infarct langs de theaters. Breeknacht is een verhaal over zware tegenslag, kracht, moed en hoop, maar vooral en uiteindelijk een verhaal over hun liefde die (bijna) alles overwint.
Kaarten voor Breeknacht kosten 18.50 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant