SESSION is een van de meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment.
SESSION is een van de meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment.

'Met trots kunnen wij zeggen dat dit het laatste optreden in Erp is'

Algemeen 1.986 keer gelezen

ERP | SESSION en The Hot Studs komen naar Erp. Op zaterdag 23 november organiseert JJC Events in Sport- & Ontmoetingscentrum Ter Aa een groots evenement. Met de beste coverband van Nederland en een spectaculair voorprogramma is dit hét evenement waar je bij moet zijn.

Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock 'n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die nummers, ze komen allemaal voorbij. Zij zorgen voor een spectaculaire opening van de avond. "The Hot Studs hebben aangekondigd om te gaan stoppen en met trots kunnen wij zeggen dat dit het laatste optreden in Erp is", aldus de organisatie.

SESSION
SESSION is een van de meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland.

Benieuwd wie beide bands zijn? Neem dan een kijkje op: www.jjc-erp.nl.
Tickets zijn te koop voor 15 euro via de voorverkoop in het Jeugd & Jongeren Centrum in Erp op woensdagavonden vanaf 19.30 uur.
Tickets zijn ook online te bestellen via: www.jjc-erp.nl. Deze kosten 15 euro administratiekosten. De toegang is 18 plus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant