Een aantal ondernemers showen op de catwalk hun nieuwe collectie.
Een aantal ondernemers showen op de catwalk hun nieuwe collectie.

Modezaken en ontwerpers delen catwalk tijdens koopzondag

Centrum 577 keer gelezen

VEGHEL | De winkels in Veghel Centrum zetten zondag 6 oktober tussen 12.00 uur en 17.00 uur de deuren open. Tijdens deze Fashionzondag is er van alles te doen.

Na een mooie zomer met piektemperaturen en met korte broeken en rokjes, met zwemkleding en slippertjes moeten we toch echt concluderen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. En dat betekent dat de nieuwe herfst- en wintercollectie klaar ligt in de winkels. De ondernemers van Veghel Centrum spelen daar op in met een gezellige sfeervolle zondagmiddag. Deze Fashionzondag is op 6 oktober.
Een koopzondag met medewerking van de Summa Fashion opleiding. Jonge ontwerpers showen hun collectie en geven hun visie op de mode. Op de catwalk in de Hoofdstraat showen een aantal ondernemers hun nieuwe collectie. Op het Molenwiekenplein is er ruimte voor dans en muziek. "Kom langs voor een drankje op een verwarmd terras of zoek binnen een leuke plek bij de horecagelegenheden. Het wordt weer een koopzondag waar met veel plezier aan gewerkt is door de ondernemers", laat het centrummanagement weten.

Programma
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur zijn de winkels in Veghel Centrum geopend. Er is een podium met muziek en modeshows in de Hoofdstraat. Op het podium op het Molenwiekenplein kun je verschillende dansmoves zien of genieten van de muziek die verzorgd is door Pop & Co. Op het Meijerijplein is ook muziek.

Verkeersomleiding
Speciaal voor deze dag is de Hoofdstraat, vanaf Het Raadhuis, afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant