Afbeelding

Fight Cancer Night komt met derde editie

Sport 537 keer gelezen

BOERDONK | De tweede editie van het Meierijstad Fight Cancer Night gala in Boerdonk vond afgelopen jaar plaats. Dit was een succes met een opbrengst van 44.000 duizend euro. In 2020 komen ze terug met editie drie.

Een groot aantal deelnemers hebben zich al aangemeld of hebben interesse getoond. "We zoeken ondernemers of afvaardigingen namens een onderneming die willen strijden tegen kanker. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met 'ondernemen' dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Dat gaan we dus combineren in dit evenement", zo laat de organisatie weten.
De organisatie zoekt twaalf tot zestien ondernemers die vanaf begin 2020 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Na verloop van tijd worden deze ondernemers dan aan elkaar gekoppeld. Gekeken wordt naar capaciteit en gewicht en uiteindelijk komen ze dan tegen elkaar in de ring te staan. Uiteraard in een echte boksring. Meedoen namens een bedrijf mag ook. Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten.
De grote finale is op 22 augustus 2020. Met echte opkomstmuziek, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk Joop Ubeda als scheidsrechter. "We gaan er weer een super avond van maken voor het goede doel", aldus de organisatie.
Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers probeert de organisatie zoveel mogelijk geld op te halen.
Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant