Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Thema veranderde woon- en zorgvraag bij Dementietafel

  •   106 keer gelezen

VEGHEL | Familievereniging Dicht-bij houdt in samenwerking met Dichterbij op woensdag 23 oktober een Dementietafel. Thema van de Dementietafel is 'de veranderde woon- en zorgvraag'. In de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de mogelijkheden om bij een veranderde woon- en zorgbehoefte de woning en de zorg aan te passen om veiligheid en geborgenheid te behouden. De bijeenkomst is in het PieterBruegelhuis in Veghel.

De bijeenkomst staat open voor familieleden, wettelijk vertegenwoordigers en begeleiders van mensen met een verstandelijk beperking en de diagnose dementie of de eerste signalen daarvan vertonen.
In deze dementietafel gaat het over passende zorg en praktische oplossingen in de woonomgeving. Ergotherapeute Marieke Vosveld en Miranda van Berlo, programmamanager E-health van Dichterbij, vertellen hoe je de veiligheid en het veiligheidsgevoel kunt vergroten zonder dat dat ten koste hoeft te gaan van de huiselijkheid. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen, zorgen en emoties te delen.

Aanmelden
De Dementietafel vindt woensdag 23 oktober van 19.00 tot 21.30 uur plaats in het PieterBrueghelhuis, Middegaal 25 in Veghel.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.familieverenigingdicht-bij.nl/aanmelden-activiteit/ of door te bellen naar 06-31314641.

Meer berichten