Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Photography by: Joris Bisschops
Photography by: Joris Bisschops (Foto: Joris Bisschops)
+FOTOREPORTAGE

Hardwell zet FestyLand op zijn kop met verrassingsoptreden

  •   3548 keer gelezen

VOLKEL | Hardwell verraste afgelopen weekend de 15.000 bezoekers van FestyLand in Volkel met een optreden als MC tijdens de show van Stuk TV. De Bredase producer en dj verscheen gedurende enkele nummers 'on stage'. Tot groot genoegen van het aanwezige publiek. 

Robbert van de Corput verzorgde vorig jaar zijn voorlopig laatste optreden onder zijn artiestennaam Hardwell. Dat deed hij samen met het Metropole Orkest tijdens Amsterdam Dance Event. Marketing Manager Geertje van Zoggel van producent Par-T was getuige van zijn 'rentree' op FestyLand: "Het had echt iets magisch, alsof een verloren zoon opdook. Hij draaide samen met de mannen van Stuk TV enkele nummers en liet zich horen via de microfoon. Daarbij zweepte hij weer ouderwets het publiek van links naar rechts op. Hij is het nog niet verleerd."

Het vernieuwde FestyLand verwelkomde onder anderen Tino Martin & band, Bløf, Kraantje Pappie, Maan. De nieuwe opzet viel in de smaak bij de bezoekers. Bram Krikke hostte voor het eerst een eigen area op een festival 'BRAM KRIKKE PRESENTS JOENITED' en ontving heel de dag gasten, waaronder de mannen van STUK TV.

Zondag vond Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Wederom uitverkocht met 15.000 bezoekers. Waar ook de mannen van STUK TV weer op een bijzondere manier aanwezig waren. Zij hostten een area die de hele dag tjokvol stond met kids die helemaal uit hun dak gingen. Daarnaast waren er op het festival optredens van Bizzey, Snelle en Dave Roelvink.

Meer berichten