Dit keer exposeert de 72-jarige Teun uit Geldermalsen zijn verzameling luchtvaart.
Dit keer exposeert de 72-jarige Teun uit Geldermalsen zijn verzameling luchtvaart.

Verzameling luchtvaart op de verzamelaarsbeurs in Veghel

Algemeen 679 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt op zondag 20 oktober een verzamelaarsbeurs met een expositie luchtvaart in Wijkgebouw De Golfstroom gelegen aan de Witte de Withstraat 24 (Ingang v. Heemskerkstraat) in Veghel. Van 09.30 uur tot 12.30 uur zijn de deuren geopend voor het publiek.

Zondag 20 oktober 2019 houdt Stichting Verzamelbeurs Veghel haar maandelijkse verzamelaarsbeurs. De verzamelaars kunnen dan weer hun hart ophalen, met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en hun dubbele waren te ruil aan te bieden.
Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert de 72-jarige Teun uit Geldermalsen zijn verzameling luchtvaart. Verzameling van Teun is ontstaan begin jaren 50 en toen hij woonde in het oefengebied van de militaire vliegtuigen. Vooral de straaljagers maakten door hun snelheid en geluid een zodanige indruk dat er een hobby ontstond. Doordat Teuns ouders het stimuleerden door middel van een abonnement op een tijdschrift, de eerste bouwdoos en een jaar later de eerste rondvlucht met het gezin kon de hobby uitgroeien tot duizenden verzamelitems. De verzameling bestaat uit tijdschriften, boeken, video's, modellen, bouwdozen en allerlei soorten curiosa.

Heeft men iets toe te voegen aan de verzameling van Teun dan kan dat op de verzamelaarsbeurs in de Golfstroom. De entree bedraagt 1 euro. Jeugd tot en met 12 jaar mag gratis naar binnen. Meer informatie is te vinden op: www.verzamelbeursveghel.nl of via Marcel Bosch: 0413-367786 en mail: verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant