Nieuw nederlaag voor Skunk mannen.
Nieuw nederlaag voor Skunk mannen. Foto: Theo de Vrede

Skunk loopt opnieuw tegen een nederlaag aan

Sport 318 keer gelezen

OOSTZAAN- Na de nederlaag van vorige week moest Skunk zich deze week revancheren tegen Compaen uit Oostzaan. Voorafgaand werd verwacht dat het een gelijk opgaande strijd zou worden. De Heren uit Oostzaan waren echter mentaal beter bij de les en hadden op enkele momenten na een makkelijke avond. Setstanden: 25-15, 25-23, 23-25, 25-20

Skunk begon redelijk en bleef tot het middenstuk mee lopen. Een lange serie van Compean zorgde echter voor een mentale omslag bij de heren. De pass werd niet meer gebracht en aanvallend konden de heren moeizaam tot scoren komen. Een makkelijke prooi voor de thuisspelende ploeg. Ook in set twee wist één passer-loper van Oostzaan het verschil te maken, de Veghelaren konden geen grip krijgen op zijn sterke aanval. Door een flinke servicedruk konden de Veghelaren de aanval iets ontregelen maar het was te laat om de set nog te pakken.

In de derde set zette Skunk voor het eerst een redelijk niveau neer, bij een 19-24 voorsprong begon kennelijk de spanning op te spelen en verzuimde de heren te scoren. Door een fout van Compaen op 23-24 was de eerste setwinst toch binnen. De vierde sets was wederom een set met ups en downs, passend bleef Skunk onder druk staan en scorend kwam het te weinig door. Na knap te zijn teruggekomen na een flinke achterstand lieten de Veghelaren echter de teugels weer vieren en was het tweede verlies een feit. Op 2 November mag Skunk weer eens een thuiswedstrijd spelen. Om 19:00 wordt in sporthal de Bunders gespeeld tegen Velo uit Wateringen.