Teleurstellende nederlaag voor Geel-Zwart Dames 1

Sport 433 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 was zondag vastberaden om het goede spel van de afgelopen wedstrijd een vervolg te geven. In Geldrop kwam hier weinig van terecht. De Veghelse hockeysters verloren met 4-2 van het lager geklasseerde Geldrop Dames 1.

De wedstrijd begon een beetje rommelig vanuit Veghelse kant. Het liep niet zoals de dames het voor ogen hadden. Hier wist Geldrop dankbaar gebruik van te maken. In het eerste kwart kwamen zij op een 1-0 voorsprong. In het tweede kwart kantelde de wedstrijd. De Veghelse hockeysters begonnen beter te spelen en kwamen via Julie van Roosmalen verdiend op gelijke hoogte. Toch waren het de dames uit Geldrop die met een 2-1 voorsprong de rust in gingen.

Julie
In het derde kwart lag het tempo vanaf het begin hoog. Geldrop Dames 1 counterde er een paar keer lustig op los en kwam op een 3-1 voorsprong. De gasten gaven zich niet gewonnen en toen Julie de aansluitingstreffer maakte, gingen ze op zoek naar de gelijkmaker.
Het bleef spannend tot de laatste minuten. Geel-Zwart bleef vechten en nam steeds meer risico's. De ruimtes werden daardoor groter en Geldrop forceerde vlak voor tijd de beslissing: 4-2.

Uden Dames 1
Hard gewerkt, maar helaas geen resultaat voor Geel-Zwart Dames 1. Dat was het teleurstellende eindverdict afgelopen zondag. Tijd om te treuren is er niet, want volgende week zondag staat de immer spannende wedstrijd tegen Uden Dames 1 op het programma. Op eigen veld start de wedstrijd dan om 12.45 uur.