De werkplaats van Autobedrijf Vos Veghel is weer in gebruik genomen.
De werkplaats van Autobedrijf Vos Veghel is weer in gebruik genomen.

Werkplaats Autobedrijf Vos Veghel weer in gebruik

Zakelijk 1.055 keer gelezen

VEGHEL | Afgelopen 12 april heeft er in de werkplaats van Autobedrijf Vos Veghel een brand plaatsgevonden. De werkplaats was helaas niet meer te redden. De vaste klanten moesten voor onderhoud uitwijken naar andere vestigingen.

Na maanden van verbouwen is het eindelijk zo ver. De werkplaats is klaar en voldoet aan alle Volvo-eisen en is helemaal klaar voor de wensen en eisen van de toekomst. Ook de showroom is weer helemaal opgeknapt. De werkplaats is ondertussen al in gebruik genomen, maar van donderdag 7 tot en met woensdag 13 november wordt dit heuglijke feit gevierd met diverse activiteiten, waarbij u van harte welkom bent. Natuurlijk staat er dan ook een drankje voor u klaar. Wilt u weten welke vorm van elektrisch rijden het best bij u past? Dit is uw kans om al uw vragen te stellen. Patrick Schmitz, een expert van Prodrive, vertelt u alles over hybride- en volledig elektrisch rijden.

Hybrid Tour
Van vrijdag 8 tot en met 13 november is de Hybrid Tour. Alle Volvo-modellen zijn nu ook leverbaar als Twin Engine, een innovatieve hybride technologie. Diverse modellen staan voor u klaar in Veghel. Stap in en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden. Boek meteen uw masterclass-proefrit en een onafhankelijke expert beantwoordt in een één-op-één sessie al uw vragen over hybride rijden. Reserveren is wel noodzakelijk. De Volvo XC40 Twin Engine is vanaf eind 2019 beschikbaar.
Vos Autobedrijven Veghel is gevestigd aan Mountbattenweg 8, 5466 AX Veghel. Kijk ook op www.vosautobedrijven.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant