Afbeelding

Honden trimsalon ZorZap geopend bij Intratuin

Algemeen 2.375 keer gelezen

VEGHEL | De nieuwe hondentrimsalon van Natasja Cremers is afgelopen maand geopend bij Intratuin Veghel. Heel haar leven is ze al omringt door dieren en wist ze dat ze later een beroep wilde doen waarbij ze omringt was door dieren.

Bij Trimsalon ZorZap zijn alle rassen en kruisingen welkom voor een trimbehandeling. Maar niet iedere hond heeft dezelfde vacht en dus ook niet dezelfde vachtverzorging, daarom heeft Natasja verschillende behandelingen van ruibehandeling met de bad en blaasmethode, effileren, knippen en scheren tot uitdunnen, plukken en strippen. Kijk op trimsalonzorzap.nl voor een tariefindicatie.

Zorro
Het team bestaat verder uit haar mascotte hondjes. Hier is de naam van de trimsalon ook op gebaseerd: Trimsalon ZorZap. Zorro is een border collie kruising. Zappa is een dwergpoedel.

Zappa
Voordat ze de producten in de trimsalon gebruikt, worden ze altijd eerst met veel plezier getest door haar eigen honden, Zorro en Zappa.
Heb je interesse, maak een afspraak via natasja@trimsalonzorzap.nl of bel 0681053919. Ook vrijdagavond en in de weekenden kun je op afspraak terecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant