Jong en oud liep mee tijdens de Krollenloop.
Jong en oud liep mee tijdens de Krollenloop. (Foto: Ad van de Graaf)
+ FOTOREPORTAGE + FOTO-UPDATE

Uitverkochte Krollenloop kent super editie

  •   keer gelezen

VEGHEL | De zesde editie van de Krollenloop in Veghel is zondag weer succesvol verlopen. Met 1600 deelnemers was het jaarlijkse sportevenement hartstikke uitverkocht. De organisatie blikt trots terug op een geslaagde zondag.

Het was voor het eerst dat de Krollenloop helemaal uitverkocht was. De organisatie is dan ook verguld. "Wat hebben wij als organisatie een heerlijke dag beleefd. Dank aan alle lopers en loopsters, groot én klein, de vrijwilligers, sponsoren én natuurlijk het publiek langs de kant van het parcours. Wat was het weer een feestje om de lekkerste loop van Brabant te mogen organiseren", aldus de organisatie.
Volgend jaar is de Krollenloop op zondag 1 november.

Meeropbrengst
De meeropbrengst van de Krollenloop is dit jaar bestemd voor de inrichting van een ruimte waar bezoekers van het PieterBrueghelHuis kunnen sporten.
Het PieterBrueghelHuis richt zich op iedereen, met of zonder beperking, die op zoek is naar betekenisvolle activiteiten, tijd en aandacht voor elkaar. Vitaliteit is voor bezoekers van alle leeftijden belangrijk. Vooral door jongere bezoekers is volgens coördinator Karin Cornelissen aangegeven dat hier behoefte aan is. "Dit zijn mensen voor wie het door uiteenlopende oorzaken niet mogelijk is om naar een 'gewone' sportschool te gaan. Bijvoorbeeld mensen met hersenletsel of andere kwetsbaarheden. Als mensen vitaler zijn, nemen ze actiever deel aan andere sociale activiteiten en kan het zelfs ook bijdragen aan het vinden van een betaalde baan."

Alle uitslagen en tijden zijn hier te vinden.

Meer berichten