Afbeelding
Foto: Sander van der Veen Photography

Pieperz spaarzegelactie bij Jumbo

Algemeen 1.553 keer gelezen

VEGHEL | De Pieperz spaarzegelactie bij Jumbo Supermarkten is vrijdag 1 november van start gegaan. Bij elke 25 euro aan boodschappen bij de deelnemende Jumbo Supermarkten ontvangt de klant een Pieperz zegel. Bij een volle spaarkaart (vijf zegels) krijgt de klant een tweede klassiek snackmenu gratis.

Het klassieke snackmenu bestaat uit een medium frietje met standaard saus, een klassieke snack en frisdrank. De snacks die behoren tot het klassiek snackmenu zijn: frikandel, viandel, kroket, goulashkroket, groentekroket, kaassoufflé, nasischijf, bamischijf, mexicano of kipkorn.

Wat houdt de actie in?
Dit is de eerste samenwerking tussen Pieperz en de Jumbo. Spaar voor een gratis tweede snackmenu. De actie loopt van 1 november tot en met 31 december 2019. Bij elke 25 euro aan boodschappen bij de deelnemende Jumbo Supermarkten krijgt de klant één spaarzegel. De volle spaarkaart kan worden ingeleverd bij Pieperz in Veghel, Eerde en Eindhoven. De actie is niet gelding in combinatie met andere kortingen en arrangementen.

Jumbo
Jumbo is een van de grootste supermarkten in Nederland en doet er alles aan om de klant meer dan 100 procent tevreden te stellen. Pieperz is een groeiende onderneming en wil iedereen in Nederland laten genieten van prijswinnende friet, van het eigen aardappelras, in een bijzondere omgeving. De overeenkomst tussen Pieperz en Jumbo is dat de klant centraal staat. Pieperz is trots op de samenwerking met Jumbo.

Kijk op de website www.pieperz.eu voor de voorwaarde met betrekking tot de spaarzegelactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant