Afbeelding

Tweedehandsmarkt op skibazaar bij Intersport in Uden

Algemeen 3.418 keer gelezen

UDEN | Al heel wat jaren organiseert Intersport Superstore in Uden haar skibazaar. De bazaar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Al heel veel wintersporters hebben op de bazaar hun gebruikte ski's, snowboards of schoenen op een succesvolle manier kunnen slijten of aan kunnen schaffen.

De Intersport Skibazaar is een markt voor iedereen die gebruikte skikleding, ski's, snowboards, ski- en snowboardschoenen wil kopen of verkopen. Een mooie gelegenheid voor iedere wintersporter die toe is aan nieuw materiaal. Bovendien zijn er tal van spectaculaire wintersportaanbiedingen in de winkel aan de St. Janstraat in Uden.
De Skibazaar vindt plaats van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 november, in het magazijn aan de Oranjestraat in Uden (achterzijde pand Intersport Superstore). Op vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur.

Gebruikte wintersportkleding
Ook gebruikte wintersportkleding kan worden aangeschaft. De afgelopen tijd is er nog mooie en zeer courante kleding aangeleverd. Voor zowel kinderen als volwassenen is er tal van keus. Zelfs van zeer gerenommeerde wintersportmerken zoals Bogner, Peak Performance en Kjus hangen er erg leuke items tussen. Loop daarom snel even binnen want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

70 procent korting
Op de Skibazaar zijn ook volop producten te vinden uit het assortiment van Intersport Superstore zelf. Extra voordelig geprijsd uiteraard. Zoals een grote collectie nieuwe wintersportkleding voor jong en oud, met kortingen van 50 procent tot 70 procent, ski's en snowboards uit de nieuwe collectie met heel aantrekkelijke kortingen. "Mensen die voordelig 'inkopen' willen doen voor hun wintersport, moeten beslist even binnen komen lopen", laten ze bij de Udense sportwinkel weten.

Wintersportsferen
Intersport Superstore wordt één groot wintersportwalhalla. Vier dagen lang en voor elk budget. En geheel in wintersportsferen. Dus met Glühwein, Apfelstrudel, knapperend haardvuur en Tiroler muziek. "De winkel zelf is deze dagen natuurlijk ook gewoon geopend", vertelt eigenaar Willy van Erp.

Voor meer informatie, kijk op: www.intersportsuperstore.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant