Ties van Dooren ondervraagt de drie winnaars (Foto's: Cindy Langenhuijsen).
Ties van Dooren ondervraagt de drie winnaars (Foto's: Cindy Langenhuijsen).

Starters bijgepraat over 'hoe ze in het nieuws' komen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het Startersnetwerk hield woensdagavond een goed bezochte bijeenkomst in de Apotheek op de Noordkade. Zo'n 65 startende ondernemers uit de buurt van Meierijstad kwamen naar Veghel om te luisteren naar communicatieadviseur Jack Monde en journalist Ties van Dooren. Het allesomvattende thema was woensdag: 'Hoe kom ik in het nieuws'? De organisatie blikt terug op een interessante en geslaagde avond.

Na een woord van welkom door Lonneke van der Linde namen Jack en Ties de show over. Zij namen onder andere op een speelse manier alle do's en don'ts door over het schrijven van een goed persbericht en gaven tips over hoe je als ondernemer het beste de pers kan benaderen.

Starter van het jaar
Na afloop van de presentatie had Ties nog een verrassing voor drie ondernemers. De starters kregen voorafgaand aan de bijeenkomst de volgende vraag voorgelegd: 'Stel je voor Meierijstad houdt een verkiezing voor beste, meest bijzondere of innovatieve starter van het jaar. Waarom zou jij die moeten winnen?'. De hoofdredacteur van de Stadskrant Veghel riep drie genomineerden naar voren waarna het publiek één winnaar mocht kiezen. Dat liep echter iets anders. De collega-ondernemers in de zaal konden geen keuze maken en dus kwamen er drie 'winnaars' uit de bus. Thijs Alofs van GroenBezorgen, Filiz Kilic van Vurans en Mariël van den Oever van Kook & Klaar krijgen een verhaal in de Stadskrant Veghel. Wordt vervolgd. 

Rachel van de Greef
Rachel van de Greef en Lonneke van der Linde zijn de drijvende krachten achter het Startersnetwerk. De eerstgenoemde nam woensdagavond onder luid applaus afscheid. Door andere werkzaamheden heeft Rachel geen tijd meer om zich voor de volle honderd procent in te zetten voor het Startersnetwerk. Ze werd bedankt voor Lonneke en de aanwezige starters. De ondernemers zijn Rachel dankbaar voor haar werk.


Rachel van de Greef nam woensdagavond afscheid van het Startersnetwerk.

Het Startersnetwerk is een initiatief van de gemeente Meierijstad, Rabobank en Platform Ondernemend Meierijstad (POM).

Meer berichten