Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Karin van de Crommert, Melinda de Mol, Eric van Veen, Luuk Scheenloop.
Karin van de Crommert, Melinda de Mol, Eric van Veen, Luuk Scheenloop.

Nieuw zorgcentrum Fysiotherapie De Boekt houdt open dag

  •   1178 keer gelezen

VEGHEL | De zorgverleners in het nieuwe zorgcentrum op De Boekt 28 in Veghel houden een Open Dag. Na de renovatie en uitbreiding van hun centrum openen zij op zondag 17 november, van 12.00 - 15.00 uur de deuren. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en voor meer informatie over fysiotherapie, logopedie en podotherapie.

Fysiotherapie De Boekt, voorheen Fysiotherapie van Veen, is na een ingrijpende renovatie weer geopend. De hele praktijk is in een nieuw jasje gestoken, de praktijk is uitgebreid met meerdere behandelkamers en een grotere fitness-/oefenruimte. De drie fysiotherapeuten staan weer de hele week klaar voor goede zorg op maat.
Logopedie Bonnier had eerder al haar intrekking in de praktijk genomen. Podotherapeut Melinda de Mol is in oktober aangesloten in het pand. Melinda heeft jaren ervaring opgedaan in meerdere praktijken. Als podotherapeut behandelt ze iedereen met voetklachten of klachten die daaruit voortvloeien. Van hielspoor tot sportblessures en van ingroeiende nagels tot likdoorns. Met behulp van geavanceerde meetapparatuur zoals een drukmeetplaat en een 3D-scan heeft Podotherapie Meierijstad alles in huis voor een volledig onderzoek met passend behandelplan.

Multidisciplinair
Veghel heeft daarmee een nieuw multidisciplinair zorgcentrum bestaande uit fysiotherapie, podotherapie en logopedie. De zorgverleners benadrukken dat ze staan voor een praktijk met zorg, aandacht en tijd voor de cliënt. Laagdrempelige en toegankelijke zorg gecombineerd met geavanceerde apparatuur en kennis. De open dag staat daarom in het teken van samenwerken en vernieuwen.

Meer berichten