Afbeelding

Peter en Anka zijn het nieuwe Boerenbruidspaar

Carnaval Carnaval 2.582 keer gelezen

VEGHEL | Peter en Anka Aarts zijn donderdag 7 november tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters onthuld als Boerenbruidspaar. Rainier en Angeline Exters zijn de getuigen. 

Boerenbruidegom Peter is in Veghel geboren en getogen. Bruid Anka is ook in Veghel geboren, maar opgegroeid in Eerde ('het Uiversnest'). Samen met hun twee dochters Ilsa (13 jaar) en Wies (11 jaar) wonen ze op de N.C.B.-laan in Veghel. Beide dames zitten in Veghel op school: Ilsa op het Fioretti College en Wies op de Bernadette. In het weekend zijn zij altijd te vinden in Mariaheide op manege Hogerduinen.
Peter en Anka werken samen in het bedrijf Aarts Schilders. Zij werken daar voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Anka houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing van het bedrijf en Peter is accountmanager. Samen met 'hun jongens op de werkvloer' zorgen ze voor een mooi stukje vakwerk.

Vakanties
In de weekenden houden Peter en Anka ervan om samen met vrienden en familie tijd door te brengen. Ze genieten ook met volle teugen van de vakanties met hun gezin en vakantievrienden. Een hapje en een drankje mogen hier niet bij ontbreken.
Het Boerenbruidspaar houdt ervan om ook wekelijks met de getuigen naar voetbal te kijken.  

Getuigen
Rainier en Angeline Exters zijn de getuigen van Peter en Anka. Rainier is geboren in Veghel en opgegroeid in Nistelrode ('de Wevers'). Angeline is ook in die plaats geboren en getogen. Met hun twee dochters Renee (19 jaar) en Bo (15 jaar) wonen zij aan de Hezelaarstraat in Veghel. De twee meiden gaan graag winkelen, uit en chillen. Renee zit op het Zwijsen College en werkt in de winkel van Van Tilburg Mode. Bo zit op het Sint Lucas in Boxtel en werkt in het weekend bij de Koffieleut in Veghel.

Hobby's
De getuigen zijn beiden werkzaam in hun eigen zaak ik! skin and more in de N.C.B.-aan in Veghel. Angeline heeft de dagelijkse leiding en Rainier zorgt voor alle randzaken.
Hun hobby's? Ze houden van borrelen, eten en een goed glas wijn. Ook gaan ze graag op vakantie of brengen ze tijd door met hun meiden. Tenslotte gaat Rainier ook graag met de Boerenbruide­gom Peter naar Rotterdam om voetbal te kijken.

Boerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 25 februari 2020 worden Peter en Anka in de onecht verbonden. Vanaf 9.45 uur is iedereen van harte welkom in Het Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekken ze samen met het Jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar de feestzaal op de Noordkade. Iedereen is welkom om dit mee te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant