VOW ontvangt zondag Vorstenbossche Boys
VOW ontvangt zondag Vorstenbossche Boys Foto: Arno Korsten

4F: VOW – Vorstenbossche Boys geen topper wél een kraker

Voetbal 704 keer gelezen

VOW trainer Jordy van Boxtel was ziedend want in zijn optiek was het doelpunt wat VOW maakte in Wijbosch geen buitenspel en heel Zijtaart steunde hem. Gaat het in voetbal niet altijd om wél of niet buitenspel en was de pingel terecht? Wellicht houdt dit de gemoederen levendig en geeft het prima gespreksvoer voor aan de koffieautomaat op maandag. Is WEC instaat om voor een klein wondertje te zorgen en een puntje weg te slepen bij het machtige Nulandia? In Dinther zouden ze er hartstikke blij mee zijn.  Zondag de klapper VOW – Vorstenbossche Boys en Kliksport is daarbij aanwezig.

Door: Peter Kuijpers

De dampen uit de oren van trainer Jordy van Boxtel zijn inmiddels opgetrokken. De trainer was zondag 'Not amused' en dan drukken we ons gematigd uit na het afkeuren van de 2-2 in Wijbosch bij WEC. Dat het uiteindelijk een 3-1 verlies werd maakte de zaken er niet vrolijker op. Zondag is dat alweer vergeten als de boys uit Vorstenbosch hun auto's parkeren aan de Vonders en in de straten van Zijtaart. Vorstenbossche Boys pakte na drie nederlagen eindelijk weer eens overwinning waar bij VCB met 1-4 werd gewonnen. VOW is in deze wedstrijd dé te kloppen favoriet, dat mag duidelijk zijn. Toch blijft het oppassen tegen de jonge garde uit Vorstenbosch, waar de winst in Biezenmortel het moraal weer behoorlijk heeft opgekrikt. En Vorstenbosch je weet het: Eerste helft de kantinegoal verdedigen anders krijgt de doelman de Zijtaartse furie over zich heen. Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Van Teeffelen voor aanvang op De Vonders.

4F: Avesteyn – Essche Boys
Na de wat zure nederlaag zondag in topper met Nulandia speelt Avesteyn zondag opnieuw thuis. Na een dergelijk mindere zondag is het belangrijk dat er drie punten worden gehaald. Dat moet tegen Essche Boys mogelijk zijn. Het verschil momenteel met koploper Nulandia is virtueel slechts één puntje. Als de Nulanders zondag van WEC winnen is Nulandia de winnaar van Period-1. Bij puntverlies zijn Boxtel en Avesteyn nog kanshebber.


Sander Janssen snakt met Boskant weer naar een succesje

4F: Boskant – SC Elshout
Boskant is door de gelijke spelen en het verlies bij Avesteyn en zondag thuis tegen Boxtel wat uit de kopgroep weggegleden. Zondag komt SC Elshout naar Sportpark De Scheken dat nagenoeg gelijk staat met Boskant.

4F: Nulandia – WEC
Nulandia deed zoals dat heet zondag in Dinther goede zaken door te winnen bij Avesteyn. De Nulanders kwamen door die winst alleen aan kop. Volgens onze  Oss redactie heeft Nulandia een meer dan prima team dit seizoen. WEC klopte VOW en mag bewijzen dat het op de weg terug is. In Dinther en Boxtel zouden ze er de ploeg uit Wijbosch dankbaar voor zijn.

Programma vierde klasse F:
VOW - Vorstenbossche Boys
Wilhelmina - VCB
Nulandia - WEC
Boskant - SC Elshout 
Avesteyn - Essche Boys
HHC'09 - RKKSV
Boxstel - OSC'45

Stand:
1. Nulandia 7-19
2. Avesteyn 6-15
3. Boxtel 6-15
4. VOW 7-13
5. Wilhelmina 6-11
6. Boskant 7-11
7. SC Elshout 7-10
8. WEC 7-9
9. OSC'45 6-7
10. RKKSV 7-7
11. Essche Boys 6-6
12. Vorstenbossche Boys 7-6
13. VCB 6-4
14. HHC'09 7-0

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant