Nieuwe tegenslag Geel-Zwart na zware nederlaag

Sport 584 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 is zondag tegen een zware nederlaag aangelopen. De Veghelse hockeysters werden in Rosmalen, tegen de nummer twee van ranglijst, met 10-1 vernederd.

Geel-Zwart wist van te voren dat het een lastige strijd zou gaan worden. Toch begonnen de Veghelse hockeysters niet scherp genoeg aan de wedstrijd en binnen no time wist Rosmalen via een strafcorner de 1-0 te maken. Dit bleek niet genoeg te zijn om Geel-Zwart wakker te schudden. Pas na de 3-0 deden ze iets terug. Er werd een strafcorner gehaald en via de rebound wist Inge van Kessel het doel te treffen. In het tweede kwart leek de wedstrijd heel even te kantelen. Geel-Zwart ging beter spelen en creëerden wat kansen.

Na rust was het echter helemaal over. Rosmalen liep uit naar een 10-1 eindstand. Een pijnlijke nederlaag voor de Veghelse hockeysters.
Komende week speelt Geel-Zwart thuis tegen Oss, de nummer 1 van de ranglijst. De Veghelse dames gaan de komende week hard trainen om ervoor te zorgen dat het niveau van de afgelopen weken weer wordt behaald. De wedstrijd van zondag zullen ze ongetwijfeld snel willen vergeten.