Afbeelding

Werkzaamheden aan Eerdsebaan Schijndel-Veghel

Verkeer en vervoer 1.965 keer gelezen

VEGHEL | Aan de Eerdsebaan op de N622 tussen Schijndel en Veghel vindt er vanaf 25 november tot en met 1 december regulier onderhoud plaats. Het asfalt is toe aan onderhoud en zal daarom tijdens de werkzaamheden worden vervangen.

Bij de werkzaamheden wordt alleen het asfalt vernieuwd, dit omdat de gemeente Meierijstad op dit moment aan het kijken is hoe zij denken over de omliggende wegen en omgeving. In afwachting hiervan is besloten om geen grote aanpassingen te doen. De fietsoversteken op het kruispunt De Horstjens en Eerdsebaan worden iets aangepast om fietsers te stimuleren om de bestaande fietsoversteken meer te gebruiken.

Planning wegwerkzaamheden
Van maandagochtend 25 november tot en met zondagochtend 1 december kan men op verschillende momenten tijdelijke hinder ervaren. In het overzicht hieronder staat een gedetailleerde beschrijving van het geplande onderhoud. Naast de weg staan met borden de omleidingsroutes aangegeven.


Tijdens de werkzaamheden kan de weggebruiker mogelijk overlast ervaren. De provincie stelt alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant