Afbeelding

Havic Kantoormeubelen werkt aan MVO en doneert aan WNF

Algemeen 620 keer gelezen

VEGHEL | Havic Kantoormeubelen, gevestigd aan de Marshallweg in Veghel, is dé partner voor design kantoormeubilair en projectinrichting. Het bedrijf in kantoormeubilair heeft oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo werkt Havic alleen samen met leveranciers die hun productie ecologisch verantwoord uitvoeren. 

Veel bedrijven weten niet hoe ze invulling moeten geven aan MVO. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat 80% van de MKB'ers belemmeringen ervaart bij duurzaam ondernemen. Ondernemers voelen zich verantwoordelijk voor een betere wereld en een beter milieu, maar hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf? Dat legt druk op de schouder van de ondernemer. 

Je kantoor inrichten op maatschappelijk verantwoorde wijze? Dan ben je bij Havic Kantoormeubelen aan het juiste adres! Het Veghelse bedrijf gaat namelijk een stapje verder en doneert sinds kort aan het Wereld Natuur Fonds (WNF). Samen zetten zij zich in voor een toekomstbestendige economie. Het WNF staat voor duurzaamheid. Sinds 1962 zet het WNF zich actief in voor natuurbescherming over de hele wereld. Een onderdeel daarvan is de bescherming van bedreigde diersoorten, zoals de orang-oetan, de panda, de neushoorn, de ijsbeer of de olifant. 

De keuze voor het WNF is heel bewust gemaakt, vertelt Dries Wiendels, eigenaar van Havic Kantoormeubelen. "We willen graag bijdragen aan de ondersteuning van het werk wat WNF verricht". Het adoptiepakket is een laagdrempelige en leuke manier om ook onze klanten hierin te betrekken", aldus Wiendels. Als dank voor het vertrouwen in Havic ontvangen opdrachtgevers een adoptiepakket van het WNF. De cadeaubox is gevuld met een pluchen knuffel van een beschermd dier, een officieel certificaat van de adoptie dat op je naam staat en nuttige informatie over het dier. 

Wil jij ook een verschil maken en invulling geven aan MVO? Kom dan nu in actie! Hiermee onderscheid jij je als bedrijf en werk je aan een toekomst waarin natuur en mens met elkaar in harmonie leeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant