Speciaal voor de kids organiseert Intratuin zondag 24 november een kerstspeurtocht.
Speciaal voor de kids organiseert Intratuin zondag 24 november een kerstspeurtocht.

Kerstinspiratie en speurtocht bij Intratuin Veghel

Algemeen 703 keer gelezen

VEGHEL | Het is weer tijd om eindeloos weg te dromen op de inspirerende kerstmarkt van Intratuin Veghel. De grootste kerstmarkt van de regio is geopend.

Donderdag 21 november organiseert Intratuin Veghel een kerst-inspiratie event. Met daarbij diverse workshops en demonstraties met volop inspirerende ideeën om je woning, interieur in sfeer te brengen. Ook kun je mee doen met een kerstbingo, waarbij je leuke prijsjes kan winnen.

Kerstman
Speciaal voor de kids, organiseert Intratuin zondag 24 november een kerstspeurtocht. Ga op zoek naar de elven en kerstmannen die leuke spelletjes doen en jou op de proef nemen of je geschikt bent om de kerstman mee te helpen. Heb je de proef goed doorstaan, dan krijg je ook een kerstman-diploma. Je kan ook op de foto met de echte kerstman, geschminkt worden, de ballonvouwer is aanwezig en nog veel meer. De speurtocht is zondag 24 november van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Wensbal
Kerst creëer je samen. Met kerst sturen we elkaar liefdevolle wensen. Intratuin Veghel maakt dit jaar de leukste wensen waar. Wat wens jij jouw liefste?
Tot en met 14 december ontvang je bij de kassa een papieren wensbal. Schrijf daarop jouw kerstwens voor degene die je liefhebt of voor een goed doel en hang de kerstbal in onze wensboom in de hal. Intratuin Veghel laat drie wensen in vervulling gaan.

Iedereen is welkom bij Intratuin Veghel, van groot tot klein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant